Kennismaking:

Op 5 februari 2005 startte ik met meubelmakerij Oudeweg als werkplaats voor het maken van allerlei meubels op maat. Op het moment dat ik stopte als zeeloods kon ik mijn hobby voortzetten als zelfstandig meubelmaker. De eerste vijftien jaar heb ik al veel bijzondere opdrachten kunnen realiseren. Van klein tot groot. Van klassiek tot modern. Van massief tot (gefineerd) plaatmateriaal. De nieuwe grotere werkplaats biedt hier voldoende ruimte voor. Naast opdrachten voor nieuwe meubels is er ook voortdurend vraag naar restauratiewerk.

De werkplaats is praktisch ingericht en doelmatig uitgerust met o.a. een platenzaagmachine, een grote vlakbank, een brede vandiktebank, een lintzaag en een draaibank. Ook maak ik graag gebruik van handgereedschap. In combinatie met de machines kan ik zo aan de meest uiteenlopende aanvragen voldoen. Iedere aanvraag is voor mij speciaal en stem ik af op de wensen van de klant.

De houtopslag is ruim en biedt plaats aan circa 4 m3 hardhout, vnl. eiken, maar ook mahonie en noten. De keus in houtsoorten is breed, op bestelling is heel veel mogelijk. Ook in de afwerking is er een heel scala voor kleur en voorkeur mogelijk; voor olie en/of een beitslak.

Graag nodig ik u eens uit langs te komen om wellicht samen met u een uniek meubelstuk te ontwerpen. Vooraf krijgt u een uitgewerkte tekening, zo nodig driedimensionaal en een vrijblijvende prijsopgaaf.

De vernieuwde website laat u een selectie zien van de tot nu gemaakte meubels. Ik wens u veel plezier bij het bekijken ervan en misschien kan ik eens iets voor u ontwerpen of maken. U bent van harte welkom voor een bezoek of het doen van een aanvraag.

 

Ton Wildeman.